Teodorovici: Nu am crezut niciodată în telejustiţie

Descriere foto:

Eugen Teodorovici a declarat că speră că şi pentru Liviu Dragnea Justiţia înseamnă prezumţia de nevinovăţie.

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, afirmă că nu a crezut niciodată în telejustiţie sau justiţie populară şi îşi exprimă încrederea că Justiţia înseamnă, şi în cazul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, prezumţia de nevinovăţie, până la pronunţarea deciziei finale.

"Niciodată nu am crezut şi nici acum nu cred în 'telejustiţie', în 'justiţia populară' sau în folosirea 'luptei împotriva corupţiei' ca paşaport pentru propulsarea politică. Astăzi, ca întotdeauna, am încredere deplină şi sper că şi pentru Liviu Dragnea Justiţia înseamnă prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea deciziei finale, fără a da curs unor presiuni care nu cer decât o condamnare antepronunţată - în numele străzii sau al adversarilor politici!", a scris Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD. Decizia nu este definitivă.

Dragnea a fost achitat pentru acuzaţia de instigare la fals intelectual.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27