Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Teodorovici - Eli Roman, ceartă în direct la Realitatea TV: Asta nu e știre?

Sebastian Florea / 22 noi 2018 / 21:06

Eugen Teodorovici a avut o dispută serioasă cu realizatoarea Eli Roman, în direct la Realitatea Tv, joi seara, pe tema datoriilor pe care televiziunea le are la bugetul de stat.

Ministrul Teodorovici a fost solicitat să explice rectificarea bugetară ce urmează, întrebat fiind de ce se taie bani de la mai multe ministere importante.

Ministrul a explicat: ”Nu se taie! Ca să ne încadrăm în deficit nu am tăiat. Sunt sume care provin din zone de fonduri europene. Banii nu s-au cheltuit și Ministerul de Finanțe îi realocă între ordonatorii principali de credit. (...) Este o rectificare pozitivă. Avem 1,5 miliarde în sold, deci cu plus în față, ne încadrăm în acel deficit estimat de 2,97%. 

Iată cum a decurs în continuare dialogul: 

Teodorovici: ”Pot să vă dau un detaliu, dacă tot am intrat în direct? Aveți o sumă de peste 100 de milioane pe care statul ar trebui s-o primească, pe care trebuie să o punem acolo unde trebuie să investim. Vă dau un tabel să puneți pe ecran?”

Eli Roman: ”Vă rog trimiteți dacă asta este problema românilor în momentul de față”, a spus moderatoarea rugându-l pe Teodorovici să spună și suma datorată de Robert Negoiță, moment în care ministrul a răbufnit:

Teodorovici: ”Hai să vorbim fiecare despre el!”

Eli Roman: ”Puneți biciul pe ei”

Teodorovici: ”Pe care ei?”

Eli Roman: ”Pe cine care recuperează banii”

Teodorovici: ”Nu pe cei de la care nu vin banii la stat? Nu este o lege pentru dumneavoastră la fel ca și pentru toți ceilalți?”

Eli Roman: ”Nu acesta este subiectul intervenției noastre. V-am solicitat o intervenție pe rectificarea bugetară.”

Teodorovici: ”Da, acesta este subiectul.”

Eli Roman: ”Dați-ne știri ceva...”

Teodorovici: ”V-am dat o știre cu datoriile pe care le aveți la buget. Asta nu e știre?”

Eli Roman: ”Eu nu vreau să intru în această dispută, pentru că nu cunosc exact situația financiară. Din ce știu eu, Realitatea a încercat să-și achite aceste datorii, ANAF-ul refuzat”

Teodorovici: ”ANAF-ul a refuzat? Hai să facem altceva! Mâine vin eu personal, dumneavoastră veniți cu banii și vă garantez că o să vă primească ANAF-ul banii” a mai spus ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, în direct la Realitatea TV, joi seara.

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.22