Taxă pod şi rovinietă - ATENŢIE! Veste proastă pentru şoferi

Mihai Ciobanu / 03 mai 2018 / 16:45
Taxa pod si rovinieta
Taxa pod si rovinieta

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că sistemul de emitere rovinietă şi a plăţii tarifului de trecere a podurilor de la Feteşti şi Cernavodă ar putea funcţiona cu intermitenţe.

Sistemul de emitere de roviniete şi de plată a taxei de trecere a podurilor de la Feteşti şi Cernavodă  ar putea funcţiona cu intermitenţe, în noaptea de joi spre vineri, în intervalul orar 1:00 - 4:00, ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic, anunţă CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere). 

[citeste si]

Recomandări pentru şoferi

Potrivit sursei citate, utilizatorii reţelei de drumuri naţionale pot achita peajul pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Feteşti şi Cernavodă în data de 4 mai 2018, până cel târziu ora 00:00 a zilei următoare. 

CNAIR precizează, de asemenea, că utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care folosesc vineri infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare pot achita rovinieta până cel târziu la ora 00:00 a zilei respective.