POD SMS. CNAIR, răspuns după semnalul tras de Dragnea

Scutaru Cristina / 01 mai 2018 / 21:27 Salveaza PDF Comentarii

Compania națională de administrare a infrastructurii rutiere a reacționat după ce Liviu Dragnea a spus că a primit multe mesaje de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, care îi ziceau că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, deoarece sistemul nu funcționează.

"Abonații VODAFONE ROMANIA pot să achite din nou, prin SMS, tariful pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavoda (peaj), începând cu ora 20.38.

Plata peajului nu a putut fi efectuată între orele 19.00 și 20.38, astăzi, 01.05.2018, din cauza unor probleme tehnice, care au fost soluționate însă de VODAFONE ROMANIA, în urma sesizărilor CNAIR S.A.

În tot acest interval plata peajului a putut fi efectuată prin sms, la toți ceilalți operatori de telefonie mobilă, la care serviciile au funcționat.

[citeste si]

Reamintim utilizatorilor că în situația în care nu au efectuat plata peajului înainte de a tanzita podurile de la Fetești și Cernavodă, pot face acest lucru până la ora 23.59 a zilei următoare efectuării trecerii, atât prin sms la operatorii de telefonie mobilă cât și direct, la distribuitorii autorizați (în special benzinării) sau prin intemediul portalului erovinieta.ro", a transmis CNAIR.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27