Steriu dezvăluie cum ar putea Băsescu să ajungă premier

Valeriu Steriu, președinte executiv al PMP după fuziunea PMP-UNPR, crede că scorul de 15% pe care și l-a propus Traian Băsescu la alegerile parlamentare este "o certitudine". Își bazează afirmația pe o alta: Traian Băsescu a câștigat toate competițiile electorale în care s-a angajat. 

Întrebat, la postul B1 TV, cum ar putea să ajungă Traian Băsescu premier, Valeriu Steriu a spus că PMP şi-a propus să obţină un scor bun la parlamentare care să îl includă într-o coaliţie de guvernare.

"În primul rând, obiectivul nostru ca partid pentru această toamnă este un obiectiv ambiţios dar posibil, este acela de a depăşi 15% în ceea ce înseamnă rezultatele în alegerile generale. 15% este cu siguranţă un procent care te include într-o alianţă, într-o coaliţie de guvernare post-electorală şi cu siguranţă din acel moment începem să discutăm variantele de prim-ministru, din momentul în care o alianţă stabileşte că are o majoritate necesară. Evident, la acel moment, discutăm de profil şi aici cu siguranţă experienţa domnului Băsescu nu doar din fruntea ţării, dar şi de ministru şi de primar al Capitalei poate fi într-adevăr o propunere şi este cu siguranţă la ora actuală o variantă de lucru care poate să aducă mult mai bine României. Toate competiţiile electorale în care s-a angajat le-a câştigat şi atunci acest 15% devine o certitudine şi nu doar vreo ambiţie şi din acest punct de vedere suntem pregătiţi", a spus Valeriu Steriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel