STAT PARALEL. Olguța Vasilescu, acuzații fără precedent la adresa DNA

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a făcut acuzații grave la adresa DNA, în cadrul emisiunii România 9, de la TVR 1.

”Pentru abuzurile la care eu am fost supusă și foarte mulți prieteni de ai mei, angajați, au fost luați de pe stradă, puse cătușele, duși într-un hotel și anchetați și torturați și fizic și psihic. Lucrurile acestea le-am spus si CSM-ului.”, a spus Olguța Vasilescu.

Întrebată când și unde au avut loc aceste abuzuri, ministrul a răspuns: ”7 martie, hotel Casablanca, în Craiova, în anul 2016, înainte de campania electorală, când eu trebuia să candidez la funcția de primar și au încercat să mă împiedice să candidez la acestă funcție.”.

Fostul edil al Craiovei spune că DNA a comis aceste acte.

”DNA-ul, și în instanță nu au fost în stare să explice unde s-au anchetat acele persoane și unde li s-a luat declarații.”, a explicat Lia Olguța Vasilescu.

”Am făcut mai departe plângere la CSM. S-a întâmplat ceva cu procurorul de caz care a făcut toate aceste abuzuri? Vă spun eu că nu s-a întâmplat absolut nimic. Și aceste abuzuri vor continua dacă nu se schimbă ceva în România.”, a mai spus ministrul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel