STAREA de URGENȚĂ VOT. Ciolacu a anunțat REZULTATUL

Ședință de Parlament pentru prelungirea stării de urgență. 

”La articolul 1, dacă sunt obiecții sau comentarii, aș dori să dau și citire articolului 1: Se încuviințează măsura prelungirii stării de urgență pe teritoriul României, pentru o perioadă de 30 de zile, instituită de președintele României, prin decretul numărul 240 din 14 aprilie 2020, publicat în Monitorul Oficial al României, partea I, numărul 311 din 14 aprilie 2020. Nimeni nu a intervenit cu nicio modificare la decretul emis de președintele României. Sunt obiecții sau comentarii? Nu sunt.” a anunțat Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților. 

Există o contestație de la PNL, cu privre la articolele 2-5, anunțată de Florin Roman. Cătălin Drulă a intervenit înainte de supunere de vot, spunând că inițiativa aparține USR: ”Vă mulțumesc, cu precizarea că e un amendament al USR”.  441 de deputați și senatori au votat excepția, 180 ”pentru”, 254 ”împotrivă”, 7 ”abțineri”, astfel că propunerea PNL sau USR a fost respinsă.  

Din 465 de parlamentari, 439 au votat astfel: DA - 404, NU 29, 5 abțineri, 1 nu votez. ”Hotărârea a fost adoptată” a anunțat Ciolacu. 

Starea de urgență pe teritoriul României a fost prelungită cu 30 de zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel