Spray nazal, EFICIENT împotriva COVID-19. Rezultatele ÎMBUCURĂTOARE ale unui studiu din Australia

Spray Nazal. Sursa: Pixabay
Spray Nazal. Sursa: Pixabay

Potrivit unui studiu, un spray nazal ar fi eficient împotriva COVID-19. Studiul pe animale a arătat rezultate promițătoare.

Compania australiană de biotehnologie "Ena Respiratory" a declarat luni că un spray nazal pe care îl dezvoltă pentru a îmbunătăți sistemul imunitar uman pentru a combate răceala obișnuită și gripa a redus semnificativ COVID-19, transmite Reuters. Potrivit unui studiu recent efectuat pe animale spray-ul este destul de eficient împotriva coronavirusului. 

Potrivit savanților, produsul denumit INNA-051, care ar putea fi utilizat în completarea vaccinurilor, a redus nivelul de virus care provoacă COVID-19 cu până la 96%. Studiul a fost condus de agenția guvernamentală britanică Public Health England.

Reprezentanții companiei au spus că vor fi gata să testeze INNA-051 pe oameni în mai puțin de patru luni. Până atunci vor fi făcute mai multe studii privind toxicitatea și vor fi obținute aprobările necesare. 

Compania a strâns 11,7 milioane de dolari (8,24 milioane de dolari) pentru dezvoltarea spray-ului. Printre principalii investitori se numără firma de capital de risc Brandon Capital Ltd, guvernul federal australian, fondurile de pensii și gigantul biotehnologic CSL Ltd CSL.AX.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel