Soția lui Toni Grecu confirmă prezența aerotermelor la Matei Balș

Soția lui Toni Grecu confirmă prezența aerotermelor la Balș / Foto arhivă
Soția lui Toni Grecu confirmă prezența aerotermelor la Balș / Foto arhivă

Soția lui Toni Grecu, actorul care se afla internat în pavilionul cuprins de flăcări de la Matei Balș, confirmă prezența aerotermelor. 

Soția lui Toni Grecu, actorul internat în pavilionul care a luat foc de la Institutul Matei Balș, în momentul cu pricina, a declarat că în saloane existau aeroterme pentru că era frig.

Cristina Grecu a povestit că soțul ei i-a spus în prima zi că este frig, iar ulterior problema a fost rezolvată prin aerotermele aduse în saloane. 

Din prima zi mi-a spus că e frig.”, a declarat Cristina Grecu, precizând că, la o zi, două, „soțul mi-a spus că *A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme și s-a rezolvat*”, transmite Libertatea

De altfel, deși directorul general Termoenergetica a spus că reprezentanții spitalului nu au semnalat probleme cu căldura, fiica unei paciente a mărturisit vineri, la Realitatea Plus, că în urmă cu o săptămână a dus în salon o aerotermă, după ce a primit „ok-ul” angajaților. 

Amintim că vineri, în jurul orei 5, un incendiu violent a izbucnit la Institutul Clinic Matei Balș din Capitală. În urma incendiului, cinci pacienți internați cu Covid și-au pierdut viața. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel