Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Sorin Grindeanu, premier. Alfred Bulai: Cine câștigă, cine pierde

Sociologul Alfred Bulai a afirmat, pentru DCNews, că nu vede o problemă cu privire la anunțul discret de desemnare a premierului. Klaus  Iohannis nu era obligat de protocol să iasă să facă o declarație cu privire la desemnarea premierului, așa cum a făcut la respingerea lui Sevil Shhaideh. Totodată, Klaus Iohannis se află printre câștigătorii acestui război mocnit. 

”Toți actorii au câștigat. Klaus Iohannis a câștigat pentru că s-a poziționat ca ultim apărător al Dreptei și a confirmat așteptările electoratului său. Liviu Dragnea a câștigat, de asemenea, pentru că s-a arătat responsabil, și-a prezentat planurile, a punctat în noua strategie a PSD, de construcție, nu de confruntare. Traian Băsescu s-a băgat în stilul lui și a dat impresia că mai contează, cel puțin consultativ”, a afirmat Alfred Bulai, pentru DCNews.

Cei care au pierdut sunt ”unii lideri PNL, care continuă cu strategia de înverșunare împotriva câștigătorilor alegerilor”.  Sociologul precizează că ”Politicienii experimentați din PNL au acceptat rezultatul alegerilor. În schimb, Turcan și amatorii din USR continuă cu respingerea evidenței, creând o impresie lamentabilă publicului neutru, care vrea liniște de sărbători. Publicul matur al PNL înțelege că au pierdut alegerile și e ridicolă dorința de a guverna”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel