Slavia Praga - CFR Cluj | Dan Petrescu: Singurul lucru de care îmi pare rău...

Slavia Praga - CFR Cluj | Dan Petrescu: Singurul lucru de care îmi pare rău...
Slavia Praga - CFR Cluj | Dan Petrescu: Singurul lucru de care îmi pare rău...

CFR Cluj joacă împotriva Slaviei Praga în meciul retur din play-off-ul UEFA Champions League, miercuri, de la ora 22.00. 

În tur, la Cluj Napoca, cehii s-au impus cu 1-0 graţie golului marcat de Masopust şi sunt favoriţi la calificare.

Antrenorul lui CFR Cluj a luat foc când a vorbit într-o conferință de presă despre faptul că echipa sa va juca cel de-al 16 meci în acest sezon şi încă nu s-a încheiat luna august: "Jucăm al 16-lea meci, în 46 de zile. Este ceva inuman. Jucăm al 8-lea meci în Champions League. Înainte 17 meciuri erau tot sezonul, acum le-am jucat în 46 de zile.

Petrescu consideră că Slavia va fi echipa care va ataca şi pe propriul teren şi că singurul lucru pe care îl regretă este că nu are la dispoziţie toţi jucătorii:

”Slavia este o echipă fantastică. În sezonul trecut, dacă nu întâlnea Chelsea, cred că ar fi jucat în Champions League. O echipă fantastică, care acasă atacă şi câştigă aproape fiecare meci. Suntem realişti, ştim că ei sunt favoriţi, mai ales că în meciul tur nu am reuşit să marcăm. Slavia este mereu concentrată. Au câştigat ultimul meci cu 4-0, practic, cu a doua echipă. Singurul lucru de care îmi pare rău este că nu avem toţi jucătorii la dispoziţie, ca să fim ca ei. Nouă ne lipsesc trei jucători importanţi: Culio şi Vinicius, plus Ţucudean, care nu este în plenitudinea forţelor. Dacă George era la primul meci, altul era rezultatul”, a spus Dan Petrescu.

Campioana României își poate asigura peste 15.000.000 de euro dacă întoarce scorul cu Slavia Praga pe terenul formației din Cehia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel