EXCLUSIV  Situație economică de coșmar. Marcel Ciolacu: Mi-e greu să cred acest lucru

Situaţie financiară de coșmar la Primăria Buzău. Bugetul administraţiei locale, încasat până la această oră, este de zece ori mai mic faţă de nivelul datoriilor.

Conform primarului Constantin Toma, sumele pe care instituţia le are de plătit sunt de aproximativ 12 ori mai mari decât cele disponibile, singura soluţie fiind, în acest moment, creşterea încasărilor şi reducerea drastică a cheltuieilor.

Întrebat cum comentează faptul că fostul primar Constantin Boșcodeală pare că a lăsat Buzăul sub sărăcie, deputatul Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău, a zis pentru DC News: "Constantin Boşcodeală a fost ales primar de către buzoieni, de patru ori. Mi-e greu să cred că buzoienii nu au fost mulţumiţi de ceea ce a făcut fostul primar. Poate a făcut şi unele greşeli. În patru mandate e şi greu să nu faci. Dar este drum lung să spui că a lăsat judeţul în sărăcie. Într-adevăr, am înţeles că există datorii cu care primăria se luptă acum. Şi nişte cheltuieli destul de mari în zone în care oraşul nu are neapărată nevoie. Primarul actual are lângă el consilieri care ştiu administraţie şi sunt convins că o va scoate la capăt".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel