Simona Halep, Horia Tecău și Alexandru Tomescu printre noii AMBASADORI ai Turismului

Simona Halep, Anina Ciuciu, Horia Tecău, Alexandru Tomescu, Mihai Covaliu și Ionuț Budișteanu sunt noii Ambasadori ai Turismului Românesc.

VEZI ȘI: Soțul Cristinei Pocora: HALEP, tu NU ești româncă! Dă-o dracului!

Evenimentul care face parte din proiectul "România promovată prin valori", inițiat de Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, a avut loc la Palatul Victoria, sala Transilvania.

Victor Ponta a participat la ceremonia de înmânare a pașapoartelor diplomatice noilor ambasadori ai turismului românesc, Simona Halep, Anina Ciuciu, Horia Tecău, Alexandru Tomescu, Mihai Covaliu și Ionuț Budișteanu.

"Este o bucurie enormă pentru mine. Așa cum am repetat de nenumărate ori: sunt un produs 100% românesc în sport și mă bucur de acest lucru. Voi rămâne întotdeauna în România. Mulțumesc tuturor pentru bucuria de a fi Ambasador al Turismului. Este o onoare pentru mine", a spus Simona Halep.

"Îi mulțumesc lui Victor Ponta pentru încrederea acordată și pentru titlul de Ambasador al Turismului. Cu acest titlu, voi încerca să dau o imagine cât mai bună a ceea ce înseamnă România", a spus și Anina Ciuciu.

"Vă mulțumesc foarte mult pentru această onoare. Este o mare responsabilitate pentru noi", a zis și Mihai Covaliu.

"Această distincție reprezintă încrederea pe care Guvernul României ne-a dat-o. În afară de titulatură, consider că România este o țară foarte bine dezvoltată din punct de vedere al turismului datorită faptului că în ultimii ani s-au investit foarte mulți bani", a adăugat Ionuț Budișteanu.

"Este o onoare neașteptată pentru mine de a primi un astfel de pașaport. Nu mi-am imaginat că voi primi așa ceva", a conchis Alexandru Tomescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel