Sfinţii Mihail şi Gavril 2019. Cele mai frumoase mesaje şi urări

Ana Vasilescu / 08 noi 2019 / 08:13 Salveaza PDF Comentarii
mihail gavril
mihail gavril

Sfinţii Mihail şi Gavril 2019. În fiecare an, pe 8 noiembrie îi sărbătorim pe Sfinţii Mihail şi Gavril. Vă propunem câteva idei de mesaje şi urări pe care le puteţi trimite celor dragi.

Sfinţii Mihail şi Gavril 2019. Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULȚI ANI!

Sfinţii Mihail şi Gavril 2019. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Sfinţii Mihail şi Gavril 2019. Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Mihai / Mihaela / Gavril Gabriel/ Gabriela!

Sfinţii Mihail şi Gavril 2019.  La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!

Sfinţii Mihail şi Gavril 2019. La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!!

Sfinţii Mihail şi Gavril 2019. Îți urez „La mulți ani" pentru că porți acest nume, și fie ca Sfinții Mihail și Gavril, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.

Sfinţii Mihail şi Gavril 2019. Cele mai frumoase urări


Sfinţii Mihail şi Gavril 2019. La mulți ani ! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

Sfinţii Mihail şi Gavril 2019. Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

Sfinţii Mihail şi Gavril 2019. Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26