Sfânta Parascheva | Maria Ghiorghiu: Ceva uimitor

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu a revenit cu alt mesaj pe blogul ei.

„Abia dacă ațipisem, că mă trezește un glas care spune ceva uimitor de frumos și de sănătos pentru sufletul fiecăruia dintre noi. Dar mai intâi vedeam în faţa ochilor interiorul MITROPOLIEI IAȘI și pe SFÂNTA CUVIOASĂ PARASCHEVA în RACLA -I SFÂNTA. Sfânta Biserică era plină de credincioși care stăteau frumos la rând ca să se închine la SFINTELE MOAȘTE ale PREA CUVIOASEI MAICII noastre PARASCHEVA de la IAȘI.

După ce se închinau, mergeau spre stânga unde se află VASUL sfânt cu SFÂNTA ANAFURĂ, pe care o luăm pe nemâncate dimineața după ce ne-am făcut rugăciunea, apoi se închinau la MAICA PREA CURATĂ FECIOARA MARIA. În timp ce credincioșii luau ANAFURĂ din VASUL sfânt, aud glas divin care spune așa: "Cea mai tare ANAFURĂ de pe Pământ!"

Iată, fraților, un loc cu adevărat SFÂNT în care PREA SFÂNTA TREIME și MAICA DOMNULUI voiesc ca noi să cunoaștem unde este cea mai SFÂNTĂ și cea mai tare ANAFURĂ în întărirea CREDINȚEI, în curățirea sufletului, aici la noi în ROMÂNIA la MITROPOLIA IAȘI unde se află cu adevărat SFINTELE MOAȘTE ale PREA CUVIOASEI PARASCHEVA.

Sigur, avem SFÂNTA ANAFURĂ peste tot în SFINTELE BISERICI din ROMÂNIA și din Lume. Dar aici la IAȘI, la MITROPOLIA IAȘI ,SFÂNTA ANAFURĂ are puteri vindecătoare pentru Suflet. Să mergem, fraților, la SFÂNTA CUVIOASĂ PARASCHEVA și în cursul anului, nu numai de ZIUA SFINTEI când este extrem de aglomerat și nu se poate sta decât cel mult 5 secunde ca să te poți închina”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel