Sfânta Maria, 8 septembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări

Sfânta Maria, 8 septembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. Dacă nu ai inspirație, îți oferim o colecție de mesaje și urări pentru cei dragi, de Sfânta Maria. 

Sfânta Maria, 8 septembrie. Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

Sfânta Maria, 8 septembrie. Nu ştiu dacă îţi place numele pe care ţi l-au ales părinţii, dar eu îţi urez din suflet un călduros La mulţi ani! Că-ţi place sau nu, e totuşi ziua ta!

Sfânta Maria, 8 septembrie. Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!

Sfânta Maria, 8 septembrie. Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

Sfânta Maria, 8 septembrie. Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!

Sfânta Maria, 8 septembrie. O sărbătorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună și drăguța cu toți cei din jurul tău!

Sfânta Maria, 8 septembrie. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului `La mulți ani!`

Sfânta Maria, 8 septembrie. Mesaje și urări

Sfânta Maria, 8 septembrie. Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La mulți ani, Maria!

Sfanta Maria, 8 septembrie. De Sfântă Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulți ani!

Sfânta Maria, 8 septembrie. La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii, iar Sfântă Fecioara să-ți lumineze drumul în viață.

Sfânta Maria, 8 septembrie. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului un sincer La mulți ani!

Sfanta Maria, 8 septembrie. La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Sfânta Maria, 8 septembrie. Fie ca Sf. Fecioara Maria să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze calea. La mulți ani!

Sfânta Maria, 8 septembrie. De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Maria!

Sfanta Maria, 8 septembrie. Felicitări, dragul meu, cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel