EXCLUSIV  Sergiu Andon, despre Alina Mungiu Pippidi: Trăim din altceva? video

Pippidi
Pippidi

Avocatul Sergiu Andon a vorbit la interviurile DC News despre politilogul Alina Mungiu Pippidi care, în ultima perioadă, a fost atacată de o anumită parte a presei și societății.

"Întotdeauna am avut o părere foarte bună despre Alina Mungiu Pippidi. De asemenea, și soțul ei, Cristi, convinge foarte mult ca regizor. Au împreună doi copii atât de reușiți și de sinceri social. Fiecare are armele sale de exprimare, iar eu îi simt ca pe niște oamenii care vor binele și au ceva ce nu au mulți - principii. Vin dintr-o familie solidă sub aspect cultural și moral.

Întotdeauna am avut o părere bună despre Alina Mungiu Pippidi. Într-adevăr, în anii 90, îmi părea ostentativ-radicală, dar asta a fost o boală a perioadei. Ea era ostentativ-radicală cosmopolită, pro ceea ce ziceam noi că este un pericol restauraționist. Noi, ceilalți, poate am greșit excesiv cu unii dintre noi, am fost excesivi într-o altfel de crispare, dar era o lume mai crispată. Pe măsură ce timpul a trecut, oamenii au evoluat în două feluri diferite: cei care nu au principii au continuat această plăcere a taberelor, a galeriilor etc și cei care sunt oameni de principiu și nu sunt chiar cumpărați de unii sau de alții, nu au obligații. Aceștia evoluează spre ceea ce ar fi trebuit să fie de la bun început - adică o judecată normală, obiectivă și detașată a faptelor. În materie de Alina Mungiu Pippidi nu se poate vorbi de tabere. Ea este ea însăși. Este un profesionist”, a zis Sergiu Andon care a conchis astfel:

”Este atacată, da, dar trăim din altceva decât din atacuri? E o doamnă a normalității într-un climat nenormal”.

Iată declarația completă:

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy