Senator PSD, mesaj furtunos: Domnule Falcă, încetați cu bătaia de joc

Senatorul PSD Mihai Fifor dezvăluie o situație incredibilă de la Arad. 

Acesta face referire la propunerea de rectificare bugetară a primarului Gheorghe Falcă.

"Ei, ce ziceti de asta....dupa ce consilierii PSD au afirmat raspicat in sedintele de comisii de azi ca nu vor vota o propunere de rectificare bugetara a primarului doar pe baza unor cifre aruncate intr-un tabel si ca cer amanarea pana la prezentarea unor documente care sa justifice sumele propuse, ce credeti ca se intampla? Onor serviciul administratie publica din Primaria Arad trimite materialele pe mail consilierilor locali in seara aceasta la ora 19.38. Zeci de pagini si asta in conditiile in care maine la 11.00 are loc sedinta de Consiliu Local, sedinta pentru rectificare bugetara.

Sa mai spunem ca sedinta de consiliu a fost anuntata vineri seara, iar comisiile de specialitate au avut loc azi fara ca alesilor locali sa li se puna la dispozitie mapele complete de sedinta. Mai mare bataie de joc la adresa consilierilor locali si implicit la adresa miilor de cetateni care i-au votat, nici ca se putea. Domnule Falca, incetati cu bataia de joc si incepeti sa tratati Consiliul Local cu respectul cuvenit intr-o institutie publica. Consilierii locali nu sunt slugile dumneavoastra, iar Primaria Arad nu este mosia dumneavoastra. Daca doriti respect, respectati-ne si reconsiderati-va atitudinea. Asa nu mai merge!", a spus Mihai Fifor.

[citeste si]

Într-un mesaj anterior postat pe Facebook, Mihai Fifor a zis: "Si iar va spune Falca despre PSD ca e impotriva Aradului. De ce? Simplu...pentru ca maine consilierii PSD se vor abtine de la a vota o rectificare bugetara doar pe baza unor sume aruncate in doua tabele, fara nicio documentatie din care sa rezulte cum s-a ajuns la aceste sume. Degeaba au solicitat consilierii nostri explicatii azi in comisii. Nu ne opunem rectificarii bugetare la Arad, dar nici nu putem fi de acord cu a vota favorabil astfel de sume fara a stii cum s-a ajuns la ele. Vom solicita, prin urmare amanarea celor doua puncte de pe ordinea de zi referitoare la repartizarea excedentului bugetar si la rectificarea bugetara pana la punerea la dispozitia consilierilor a documentatiilor solicitate. Daca domnul Falca nu va fi de acord cu solicitarea noastra de amanare, ne vom abtine la vot. Si daca transparenta in cheltuirea banilor publici inseamna a fi impotriva Aradului, domnule Falca, sunt curios cum veti explica dumneavoastra aceste sume colosale aradenilor, pe care va bateti cu pumnul in piept ca ii iubiti".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel