Semnal de alarmă către PSD. Raluca Turcan: Nu ne obstrucționați

Vicepremierul Raluca Turcan a anunțat astăzi mai multe decizii pe care Guvernul PNL le va lua în perioada imediat următoare.

Una dintre decizii vizează anularea pensiilor speciale, cu excepția celor ale militarilor și magistraților, dar și asumarea răspunderii pe bugetul pe 2020. După acest anunț, Raluca Turcan a făcut un apel către toate partidele din Parlament, în special către actuala opoziție:

”În privința acestui demers al Guvernului de asumare a răspunderii, trag un semnal de alărmă: Cerem PSD-ului să nu obstrucționeze în Parlament procedura de asumare a răspunderii. Pentru că știm foarte bine că PSD-ul își propune să joace la 'ruleta rusească' destinul românilor și este, inclusiv, capabil să amâne bugetul pentru anul 2020. Este prima dată, de după guvernarea PSD-istă, când, în sfârșit, avem un buget prezentat în timp util, încât autoritățile locale, de la 1 ianuarie, să vină cu bugetele locale și să dăm drumul la dezvoltarea țării. Este foarte important ca România să nu mai rămână blocată! Este foarte important ca fiecare cheltuială să fie bine asumată, să fie o răspundere luată de către Guvern și, în același timp, să intrăm cu investiții de la nivel național până la nivel județean”, a spus Raluca Turcan.

”Mai adresăm o rugăminte tuturor partenerilor noștri și parlamentarilor care susțin Guvernul Orban să sprijine în Parlament prezența și simplificarea procedurilor, astfel încât, pe proiecte vitale, așteptate de ani buni de către români, să putem să progresăm și să putem să facem niște lucruri care până acum au trenat”, a adăugat vicepremierul Raluca Turcan, luni, după ședința PNL.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24