Semnal de alarmă către PSD. Raluca Turcan: Nu ne obstrucționați

Vicepremierul Raluca Turcan a anunțat astăzi mai multe decizii pe care Guvernul PNL le va lua în perioada imediat următoare.

Una dintre decizii vizează anularea pensiilor speciale, cu excepția celor ale militarilor și magistraților, dar și asumarea răspunderii pe bugetul pe 2020. După acest anunț, Raluca Turcan a făcut un apel către toate partidele din Parlament, în special către actuala opoziție:

”În privința acestui demers al Guvernului de asumare a răspunderii, trag un semnal de alărmă: Cerem PSD-ului să nu obstrucționeze în Parlament procedura de asumare a răspunderii. Pentru că știm foarte bine că PSD-ul își propune să joace la 'ruleta rusească' destinul românilor și este, inclusiv, capabil să amâne bugetul pentru anul 2020. Este prima dată, de după guvernarea PSD-istă, când, în sfârșit, avem un buget prezentat în timp util, încât autoritățile locale, de la 1 ianuarie, să vină cu bugetele locale și să dăm drumul la dezvoltarea țării. Este foarte important ca România să nu mai rămână blocată! Este foarte important ca fiecare cheltuială să fie bine asumată, să fie o răspundere luată de către Guvern și, în același timp, să intrăm cu investiții de la nivel național până la nivel județean”, a spus Raluca Turcan.

”Mai adresăm o rugăminte tuturor partenerilor noștri și parlamentarilor care susțin Guvernul Orban să sprijine în Parlament prezența și simplificarea procedurilor, astfel încât, pe proiecte vitale, așteptate de ani buni de către români, să putem să progresăm și să putem să facem niște lucruri care până acum au trenat”, a adăugat vicepremierul Raluca Turcan, luni, după ședința PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel