Seed Consultants, trei distincții la American Design Awards

Agenţia branding şi design Seed Consultants, parte a Intact Media Group, își înscrie în palmaresul distincțiilor trei premii în cadrul competiţiei internaţionale de branding şi design American Design Awards, demonstrând astfel valoarea creațiilor sale.

Singura agenţie românească premiată la American Design Awards, Seed Consultants a primit trei premii de branding şi design pentru trei branduri româneşti: Andu şi Pic Flavours la categoria Corporate Identity Design şi Intact Media Group la categoria Brochure Design.

Entuziasmată în urma adjudecării celor trei premii de către agenția Seed Consultants, Dochiţa Zenoveiov, Managing Director, a declarat: “Aprecierea internaţională demonstrează încă o dată că brandurile româneşti se dezvoltă şi pun accent din ce în ce mai mare pe imagine. Suntem mândri că specialiştii noştri în strategie de brand şi design au ridicat pe podiumul din SUA trei branduri româneşti, fiecare cu valoare mare în categoria sa. Îmi felicit atât colegii, cât şi partenerii de business care au făcut echipă bună cu Seed”.

Cuvinte de laudă pentru încununarea creativității celor de la Seed Consultants,  a avut și Directorul Executiv Intact Media Group, Sandra Stoicescu: “Seed a demonstrat valoarea creațiilor lor cu fiecare vizual dezvoltat, fie că a fost vorba de mărci din grup - Intact Media Academy, Income sau zona corporate Intact Media Group, fie că a fost vorba de clienți externi. Această triplă performanță, în luna Jocurilor Olimpice, poziționează Seed pe un binemeritat loc fruntaș în piață”, a comentat Sandra Stoicescu mulțumind pentru ”declinarea identității corporate a grupului și pentru excepționalul vizual al broșurii anuale”.

Agenția de branding Seed Consultants, singura din România care are un parteneriat cu o companie internaţională de consultanţă de brand şi design, Landor Associates, și prezentă în întreaga lume cu peste 20 de birouri locale, numără printre clienții săi branduri renumite precum Income Magazine, The Mark, Siveco, Firesco, Ciserom, Laboratoarele Vorel, Vulping, Volksbank, Scandia Food, Angst, Radio ZU, Petrom City, Antena 1, GSP TV, Galador, dar și Intact Media Academy, Novatik, Final Distribution sau VipAir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel