GUVERN: Secretari de stat, schimbaţi pe bandă rulantă

Şefa Guvernului, Viorica Dăncilă a semnat miercuri pentru eliberarea din funcţie a mai multor secretari de stat şi înlocuirea lor.

Tudor Buzatu a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

Totodată, şefa Guvernului a decis numirea lui Remus Munteanu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului şi eliberarea lui Paul-Claudiu Cotîrleţ din funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

De asemenea, Viorica Dăncilă l-a eliberat pe Ovidiu-Cristian Iane din funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi a numit-o pe Debelka Boglarka Lilla secretar de stat la acelaşi minister.

Pe de altă parte, prim-ministrul Dăncilă l-a eliberat pe Stetco Istrate din funcţia de secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor.

Totodată, Ilie Covrig a fost numit secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor iar Constantin-Dan Deleanu a fost numit subsecretar de stat la acelaşi minister, prin alte decizii ale şefei Executivului. Deciziile premierului Viorica Dăncilă au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

[citeste si]

Marian Păun a fost eliberat, miercuri, din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii pentru Reformă Feroviară, în locul lui fiind numit Gigi Gavrilă, potrivit unor decizii luate de premierul Viorica Dăncilă, publicate miercuri în Monitorul Oficial. Marian Păun a fost numit în urmă cu un an, respectiv pe 2 martie 2017, în funcţia de preşedinte al ARF, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel