EXCLUSIV  Se clatină Florin Cîțu? Surpriză pe scena politică. Iohannis nu e mulțumit - surse PNL

sediul PNL, după alegeri
sediul PNL, după alegeri

Negocierile pentru formarea unui nou Guvern l-ar putea exclude pe Florin Cîțu, cel care e dat a fi alegerea președintelui Klaus Iohannis, dar și a liderului PNL, Ludovic Orban. 

În realitate, în ciuda declarațiilor publice apărute, informațiile DCNews.ro sunt că președintele Klaus Iohannis nu ar fi mulțumit în totalitate de varianta pusă pe masă, aceea ca Florin Cîțu să preia guvernarea. 

Astfel, conform unor surse PNL, se pare că nominalizarea lui Florin Cîțu nu ar fi bătută în cuie, așa cum se dorește a se da impresia din PNL. Există posibilitatea să fie făcută o altă nominalizare și, în cazul în care se va ajunge la această situație, ca liberalii să iasă cu un alt nume în față, se pare că ar urma să fie tot Nicolae Ciucă, premierul interimar, vehiculat ca variantă definitivă încă de la început. 

Amintim că nici UDMR nu e mulțumit de stadiul negocierilor, cu atât mai mult cu cât se fac presiuni ca Guvernul să fie pus în funcție până în 23 decembrie, mult prea rapid conform liderilor UDMR, care consideră că nu au timp de manevră, pentru a negocia în mod echilibrat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel