Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Scenariu exploziv: De ce ies miniștrii tehnocrați la atac

Tehnocrații au ieșit la atac. Atacă vechea guvernare, a lui Victor Ponta, dar și măsurile din Parlament susținute în principal de PSD. 

Astăzi, ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghidea, a atacat veche guvernare. Tot astăzi, ministrul Justiției, Raluca Prună, a atacat Parlamentul pentru dezincriminarea conflictului de interese. Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, la criticat pensiile speciale. Tot azi. 

Atacurile și mesajele vehemente ale miniștrilor tehnocrați vin în avalanșă, în ciuda tăcerii de până acum. Prin aceste poziții dure, Guvernul condus de Dacian Cioloș se identifică și mai mult politic, pentru că nu critică PNL, ceea ce este periculos pentru liberali, având în vedere că urmează măsuri impopulare ce ar putea să facă rău PNL. 

O posibilă explicație a atacurilor bruște ale miniștrilor tehnocrați stă în stabilitate, în siguranță. Dacă PNL bate palma cu UNPR, așa cum se vehiculează, PSD nu ar mai putea să dărâme Guvernul Cioloș. Așa s-ar explica atacurile miniștrilor Guvernului Cioloș. 

Cert este că bascularea UNPR înspre PNL întărește Guvernul și-l face mult mai vocal. Urmează să vedem dacă miniștrii tehnocrați vor avea ceva de spus cu privire la guvernarea liberală sau cu privire la acțiunile PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel