Salariu corporație. Ofertă pentru Paul Hitter. "Mă apucă râsul"

Paul Hitter, un artist plastic român apreciat la nivel mondial, a povestit că a fost sunat de o companie pentru a se angaja, doar că nu i-a convenit salariul.

[citeste si]

"Sunt sunat astazi de o companie. M-au mai sunat si in Iulie. Imi ofereau atunci 5000 de Roni lunar pentru o pozitie de "team-leader" pe limba germana. M-au sunat din nou acum, oferindu-mi 4500 de data aceasta- si aceia negociabili. Program? 9.30-18.30. Nu au asteptat sa zic da sau nu, a inceput tirul intrebarilor: unde ati mai, cat timp, de ce, cum...

Cred ca a ramas foarte socata donsoara de la HR cand i-am spus urmatoarele: nu sunt interesat. Consider ca suma de 4500 de Roni este o bataie de joc, eu am lucrat afara si stiu care sunt salariile, iar din moment ce suntem in Uniunea Europeana, as lucra la o firma europeana, doresc salariul la nivel european. Cred ca asta ar trebui sa faceti toti. In alta ordine de idei, ma apuca rasul, cand ma gandesc ca pentru 1000 de euro lunar, atatia tineri ar pupa si in dos corporatia care ii sclavageste, aceiasi 1000 de euro fiind o chestie care le gireaza figurile si aroganta", a povestit Paul Hitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel