Urmărește emisiunea live


Pătraru: Dacă vor să scape de mine de la TVR... plec singur

Dragoș Pătraru a lansat o înțepătură la adresa postului public de televiziune pe motiv că în studiouri este foarte frig. 

"Mi-a intrat frigul în oase, la voi s-a dat drumul la căldură, fraților? Aici, la noi, la TVR am făcut astăzi un frig, ce vorbești. Dacă vor să scape de mine de aici mă mai țin câteva zile așa și plec singur. E mai frig în birou decât afară. Mi-au înghețat degetele pe tastatură azi. Așa îmi trebuie, nu? " a spus Dragoș Pătraru în deschiderea emisiunii Starea Nației. 

Dragoș Pătraru obișnuiește să lanseze astfel de înțepături la adresa televiziunilor care îi găzduiesc show-ul. El a părăsit postul Digi 24, după ce a luat la rost conducerea postului în timpul emisiunii sale pentru evitarea unei știri cu o înregistrare a directorului RCS & RDS care a fost prezentată de toate canalele de știri. 

"Dacă tot suntem noi cu adevărul aici la Digi, dacă tot ne vorbesc scriitori, actori și cântăreți despre adevăr, poate că ar trebui să ne povestească despre asta și foștii administratori RCS&RDS. Că nu așa se procedează în anumite situații. Nu fugi, mă, de subiect, ci îl ataci, îl pui pe masă, îl întorci pe toate părțile, cu specialiști, cu jurnaliști, cu toată lumea. Pentru că asta ar trebui să faci tu, ca instituție de presă, că nu ești în slujba lui Bendei sau a RCS&RDS. Și nu primești salariu ca să taci, primești un salariu pentru că muncești. Ești în slujba publicului, pentru el cauți adevărul, nu pentru o corporație, nu pentru instituții de presă, doar pentru public, a spus Pătraru când se afla la Digi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel