Salarii 2021. Rafală de critici după ce ministrul Raluca Turcan a anunțat creșterea: Vă bateți joc! Rușine!

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a făcut anunțul despre ce se va întâmpla cu salariile în 2021. 

Salariul minim va crește în 2021 cu o sumă care va depăși rata inflației, adică 70 de lei brut, de la 2230 de lei la 2.300 de lei brut/lunar. Aceasta este concluzia consultărilor pe care le-am avut astăzi, alături de prim-ministrul Florin Cîțu, cu reprezentanții Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social. Hotărârea de Guvern prin care se stabilește această creștere va fi adoptată, miercuri, în ședința de Guvern.” a anunțat Raluca Turcan, pe Facebook. 

Reacțiile dure au curs în rafală din partea românilor care au comentat la postarea ministrului Raluca Turcan: ”Vă bateți joc nenorociților”, ”Vă lăudați cu 70 de lei brut, astea sunt locurile de muncă bine plătite”, ”Aveți tupeul jegos de a vă mai lăuda cu 70 lei impozabili. Bravooo!”, ”Protejați locurile de munca ale bugetarilor? Când începeți diminuarea lor?”, ”70 lei??? Să vă fie Rușine!”, ”Ne-a mai dat o țâră”, ”pot plânge românii PSD”.

Și acestea au fost doar câteva din cele peste două sute de comentarii dure în urma acestei creșteri a salariului minim brut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel