Rusia anunță STARTUL vaccinării anti-COVID în toate regiunile țării. Peste 200.000 de oameni au primit deja serul Sputnik-V

Rusia anunță startul campaniei de vaccinare anti-COVID în toate regiunile țării. Peste 200.000 de oameni au fost deja vaccinați cu Sputnik-V.

Vaccinul Sputnik-V a fost livrat în toate regiunile țării, iar vaccinarea populației a început în Rusia. Anunțul a fost făcut de ministrul rus al Sănătății, Mihail Murașko, transmite Interfax. El a spus că toate lanțurile de transport și depozitare a medicamentului au fost elaborate, „iar procedura de vaccinare în sine este marcată pentru pacienți și personalul medical”.

"În toate regiunile sunt desfășurate 89 de instituții medicale care acceptă cantități mari de vaccin direct pentru distribuție internă. Numărul total de organizații medicale care sunt implicate în prezent în vaccinare este de 1229. O aplicație mobilă este disponibilă pentru auto-monitorizare și  ne permite să avem o comunicare directă cu pacientul.", a adăugat Murașco.



Peste 200.000 de ruși au fost vaccinați

Peste 200.000 de persoane au primit vaccinul Sputnik-V, a declarat șeful RDIF Kirill Dmitriev.

"În afara studiilor clinice, peste 200 de mii de ruși au fost deja vaccinați, iar în cadrul studiilor clinice, 22.714 persoane au primit ambele injecții.", a declarat Dmitriev într-o conferință de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel