Ronaldo a ajuns la Al-Nassr pentru că a fost refuzat de Bayern Munchen, în vara aceasta

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Bayern Munchen l-a refuzat în această iarnă pe Cristiano Ronaldo, dezvăluie directorul sportiv al bavarezilor.

 

Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, l-a refuzat în această iarnă pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo, a dezvăluit directorul sportiv al clubului german de fotbal, Hasan Salihamidzic, într-un interviu acordat ziarului Bild.

"Am discutat despre Ronaldo. Dar i-am spus clar lui Jorge Mendes (impresarul lui Ronaldo - n.red.), că nu este fezabil pentru noi. Pachetul general nu se potriveşte lui Bayern, nici financiar, nici sportiv. Nu corespunde filosofiei noastre", a declarat Salihamidzic.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a încercat să rămână la un club de top din fotbalul european după despărţirea de Manchester United, cu care şi-a reziliat contractul în luna noiembrie, înaintea Cupei Mondiale din Qatar.

Însă, în condiţiile în care s-a lovit doar de refuzuri, starul lusitan a acceptat în final oferta clubului Al-Nassr din Arabia Saudită, una foarte bună din punct de vedere financiar. Ronaldo a marcat vineri, din penalty, primul să gol în campionatul saudită, ajutând-o pe Al-Nassr să egaleze in extremis în partida cu Al-Fateh (2-2), scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel