ROMÂNII AU TALENT 2015. Diamond Duo. Mihaela Rădulescu, către Crina Catinean: Câte kilograme ai dat jos?

Mihaela Rădulescu a fost, vineri, față-n față cu tânăra gimnastă pe care a făcut-o grasă la preselecții, Crina Catinean. La preselecții i-a spus să slăbească cinci kilograme, în semifinală a felicitat-o. A slăbit 2,5 kilograme. 

ROMÂNII AU TALENT 2015. "Antrenamentele erau chiar și de șase ore. N-am avut copilărie. Am muncit mult să ajungem aici. Seara asta este foarte importantă pentru noi, am emoții, dar după ce încep exercițiul o să treacă. Ne-am pregătit cam două luni, intens, este mai complex, o să fie o surpriză", au spus gimnastele de la Diamond Duo în culisele "Românii au Talent". 

ROMÂNII AU TALENT 2015. Gimnasta făcută grasă de Mihaela Rădulescu, față-n față cu jurata. Cum arată acum

ROMÂNII AU TALENT 2015. Gimnastele au fost susținute din public nu numai de familie și prieteni, ci și de membri ai comunităților persoanelor supraponderale, deranjați de afirmația juratei Mihaela Rădulescu din preselecții, când i-a spus tinerei gimnaste că trebuie să slăbească cinci kilograme până la semifinale. 

(w670)

ROMÂNII AU TALENT 2015. "Sunt impresionată de cum puteți să vă sincronizați", a spus Andra.

ROMÂNII AU TALENT 2015. "Ai mai slăbit? Extraordinar! Înseamnă că sunt un specialist în domeniu. Atingeți scena cu grație, parcă plutiți de multe ori. Excelent", a spus Bebe Cotimanis. 

ROMÂNII AU TALENT 2015. "Diamond Duo se întoarce. Partea a doua: Răzbunarea!", a spus Andi Moisescu. 

ROMÂNII AU TALENT 2015. "Am dat un sfat pentru care mi-a sărit o țară întreagă în cap. Tu m-ai ascultat pe mine, așa-i? Câte kilograme ai dat jos?", a întrebat-o Mihaela Rădulescu pe Crina Catinean, care a răspuns 2,5 kg. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel