România în Schengen, vot politic comisia LIBE. Andi Cristea: Rămâne cum am vorbit, da?

Parlamentarii europeni au demonstrat încă o dată că atunci când este vorba despre România, deciziile se iau în funcție de orientarea politică a celor care votează și nu relaționat cu interesul țării sau al Uniunii Europene.

Eurodeputatul PSD Andi Cristea, vicepreşedinte al comisiei de politică externă din Parlamentul European, a sesizat faptul că țările care se opun intrării României în Schengen sunt cele care au o majoritate parlamentară din Partidul Popular European. 

"Astăzi în Parlamentul European a fost votat rezoluția nonlegislativa LIBE pregătită de Președintele PES (nr. socialiștii europeni) Sergei Stanishev prin care PE cere aderarea RO și BG la Schengen. A trecut cu o largă majoritate. Interesant cine a votat contra sau s-a abținut. Toată delegația franceză PPE s-a opus. Câțiva germani PPE de la CSU Delegația Suedeză PPE s-a opus dar și colegii olandezi din toate grupurile. Rămâne cum am vorbit, da? PS. Olandezii din ALDE de la D66, adica toți 3, sunt singurii care au votat pentru" , a scris Andi Cristea, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel