EXCLUSIV  Schengen Bulgaria. Weber a mințit? Nicolai aruncă bomba: O obsesie

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Norica Nicolai a explicat, pentru DC News, motivul pentru care Manfred Weber a declarat că doar Bulgaria va intra în Schengen la 1 ianuarie 2019.

Norica Nicolai susține că declarația făcută de Weber unor oficiali, că Bulgaria va intra în Schengen la începutul anului viitor, este doar o opinie care nu se susține. Mai mult, europarlamentarul este de părere că acesta a făcut o obsesie cu privire la România. 

"E doar opinia domnului Weber și probabil dorința Partidului Popular European de a decupla România de Bulgaria. Domnul Weber are de fapt o obsesie cu România, a cerut și rezoluție împotriva României, ne critică cu ceea ce nu am făcut, își dorește ca România să nu intre în Schengen. Dar decizia de Schengen nu o ia domnul Weber, este o decizie care se ia în Consiliu și cu siguranță dacă vor reuși să convingem Franța și Olanda că este și în interesul europenilor ca România să fie în Schengen, vom fi în Schengen dincolo de opțiunile și previziunile domnului Weber. Mi-e greu să cred că i-a spus domnul Macron sau prim-ministrul olandez Mark Rutte că România nu intră și că va intra Bulgaria. Domnul Weber este în campanie electorală și poate face orice afirmație, dar le face față de un stat care l-ar putea susține sau nu, prin Partidul Național Liberal, la această poziție", a declarat Norica Nicolai pentru DCNews.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel