România-Finlanda. Meci amical în iunie

România
România

Echipa naţionala a României va disputa un meci amical cu reprezentativa Finlandei, în data de 5 iunie, pe teren propriu.

Site-ului Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a anunțat joi programarea unei partide de pregătire a lotului național, în vederea preliminariilor pentru EURO 2020. Adversara va fi selecționata Finlandei. Locul de disputare şi ora de începere a partidei vor fi anunţate ulterior, precizează forul naţional.

O adversară mai slabă

Tricolorii ocupa în acest moment locul 32 în clasamentul FIFA, în timp ce Finlanda se află pe 63. Echipa națională a țării nordice nu s-a calificat niciodată la turneul final al vreunei ediții de campionat mondial sau european de seniori.

Semi-eșec la București

Precedentele meciuri între cele două naţionale au avut loc în preliminariile EURO 2016. Atunci, România s-a impus cu scorul de 2-0 în partida disputata în deplasare, iar partida retur de pe Arena Naţională din București s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Urmează meciurile oficiale

Pentru reprezentativa antrenată de Cosmin Contra va fi o ultimă verificare înaintea debutului în Liga Naţiunilor, pe 7 septembrie, acasă, cu Muntenegru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel