EXCLUSIV  Rezultat REFERENDUM 2018. Bolcaș: A cui este vina eșecului: ”A fost distrusă și batjocorită”

Avocatul Lucian Bolcaș este dezamăgit de rezultatul Referendumului și a declarat, pentru DC News, că poporul român a ratat ultima șansă de a demonstra că este unit. 

Lucian Bolcaș a declarat că românii nu au înțeles importanța simbolică a demersului.

"Pentru mine este o imensă deziluzie. Era poate ultima șansă de a demonstra unitatea poporului român, în ceea ce privește spiritualitatea și gândirea. Din păcate, oamenii nu au perceput așa. Nu are nimeni nicio vină, când educația națională a fost distrusă, batjocorită.

Eu sunt naționalist și mereu am fost așa. Trebuia să afirmăm, prin acest Referendum, că suntem români, nu că nu ne interesează homosexualitatea. Fără credința creștină, națiunea română era praf și pulbere. Oamenii nu și-au dat seama de importanța acestui demers. S-au referit doar la o prevedere constituțională, dar semnificația adâncă și motivul pentru care am trăit o mare dezamăgire este a unității ce trebuia afirmată", ne-a spus cunoscutul avocat. 

Cifrele Referendumului 2018

La Referendumul pentru redefinirea familiei au votat 20,96% dintre alegători, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central, disponibile la ora 9,00, anunţate luni dimineaţa. Numărul total al persoanelor care s-au prezentat la urne a fost de 3.778.716. Numărul voturilor valabil exprimate la răspunsul 'DA' a fost de 3.461.581 (91,61%), numărul voturilor valabil exprimate la răspunsul 'NU' - 242.671, iar numărul voturilor nule - 74.414.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel