REVOCARE KOVESI. Toader: Întrebați-l pe Iohannis

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat, la plecarea de la CSM, că el a luat o decizie în ceea ce o privește pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. 

Tudorel Toader a mai precizat că el este pe care să formalizeze hotărârea, în limitele competențelor sale. Totodată, Tudorel Toader a subliniat că nu ministrul Justiției îl revocă pe procurorul-șef al DNA, ci președintele țării, deci Klaus Iohannis, iar ministrul, ”cel mult”, propune. 

”Am spus public că am luat o decizie. Ştiţi bine că nu ministrul revocă, el cel mult propune. De revocat, îl întrebaţi pe preşedinte”, a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la ieşirea de la CSM. 

La întrebările insistente ale jurnaliştilor pe acest subiect, Tudorel Toader a repetat că decizia este luată şi că urmează să fie ”formalizată”: ”Pare că dumneavoastră insistaţi, că vă grăbiţi. Dar eu vă repet. Este o decizie pe care am luat-o, pe care urmează să o formalizez, în limitele competenţelor mele”. 

[citeste si]

Ministrul Justiției anunța la sfârșitul anului trecut că decizia sa ar urma să o aflăm până la sfârșitul anului 2017 în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi. Cu toate acestea, și-a luat vacanță în ultimele zile din an. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel