Revenire de senzație în Liga I! CFR Cluj are un nou antrenor. Dan Petrescu a semnat

Dan Petrescu a revenit în România și a ajuns la Cluj Napoca, pentru a prelua formația CFR Cluj.

Dan Petrescu este deja la Cluj și a semnat cu ardelenii şi apoi va asista şi la partida România - Insulele Feroe, anunță Telekom Sport.

Conform sursei citate, fostul internaţional român încă mai are contract cu echipa chineză GZ Hengfeng, dar are o clauză potrivit căreia poate pleca oricând doreşte.

La această fată, CFR Cluj se află pe primul loc în Liga 1, cu un avans de 4 puncte faţă de următoarea clasată, Craiova, şi cinci faţă de ocupanta locului 3, FCSB. CFR Cluj a cucerit titul de campioană în sezonul trecut cu Petrescu pe bancă. El a plecat la formația chineză Guizhou Hengfeng. A fost înlocuit cu Edward Iordănescu, care a fost demis însă după doar trei partide la gruparea din Gruia.

Dan Petrescu - mutare surpriză

„Bursucul" va reveni pe banca ardelenilor pentru primul meci duminică, de la ora 13:00, împotriva celor de la Gaz Metan într-o partidă amicală, relatează cei de la GSP. Mutarea este cu atât mai surprinzătoare cu cât Petrescu anunța în urmă cu mai puțin de o lună că va continua să-i antreneze pe chinezi, chiar dacă formația sa a retrogradat în divizia a doua, deși negocierile pentru a reveni la CFR Cluj erau cunoscute.

Conform celor de la sport.ro, antrenorul de 51 de ani a ajuns deja la Cluj și a semnat un contract pe 3 ani. El îl va înlocui pe Alin Minteuan, care a câştigat toate meciurile de până acum pe banca CFR-ului.

Citește și:

Rednic, despre lupta pentru titlu. "Venirea lui Petrescu schimbă totul"

Dan Petrescu, revenire în România. Se încearcă mutarea anului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel