REMANIERE MINIȘTRI. Bogdan Chirieac: Câți miniștri vor părăsi Guvernul Dăncilă

Guvern Dăncilă
Guvern Dăncilă

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, la Antena 3, că după Paști, e posibil ca doi-trei miniștri din ministerele puternice să plece. 

”N-am de unde să știu câți miniștri vor pleca, dar estimez că după Paști- nu cred că se va întâmpla înainte- deci în luna aprilie doi-trei miniștri vor părăsi echipa guvernamentală. PSD chiar nu-și permite să nu aibă rezultate cât de cât sustenabile în această perioadă și majorări foarte importante de salarii, de pensii, banii ăștia trebuie să fie de undeva. Dacă mecanismul economic e blocat, administrația este în continuare blocată, nu se pot face majorările decât în dauna investițiilor.” a afirmat Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Schimbări în ministere puternice

Cât despre domeniile în care ar trebuie făcute schimbări, analistul politic a răspuns: ”Tot ce ține de investiții nu funcționează, la Transporturi nu funcționează; cu toată dragostea pentru Paul Stănescu, nu știu ce face la Ministerul Dezvoltării, deci ministere puternice promotoare de investiții, care pot să atragă fonduri europene, nu se simte mișcare acolo, deloc. Nu schimbă nimeni de la Cultură, deși pe termen lung e cea mai importantă. Acum este vorba despre repornirea mecanismului administrației care va atrage în timp după sine repornirea mecanismului economic”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel