Remaniere guvern. Ce spune Dragnea despre Olguța Vasilescu și Sevil Shhaideh

Liviu Dragnea a fost întrebat care sunt miniștrii cu probleme grave de comunicare.

"Nu mă apuc să dau nume. Este problema premierului. Are dreptul să remanieze, dar asta nu înseamnă că eu nu pot să am un punct de vedere. În legătură cu Lia Olguța Vasilescu și Sevil Shhaideh, sunt totuși două doamne, membre ale guvernului, foarte eficiente. La ministerele pe care le conduc, lucrurile funcționează în regulă. Nu au probleme de comunicare, din punctul meu de vedere așa, ca privire de la Kiseleff", a zis Liviu Dragnea la România TV.

"Eu nu am vorbit niciodată de remaniere. PSD nu trebuie să mai fie partidul în care nu se spunea nimic din interior şi totul era în regulă. Nu înseamnă nici că trebuie să funcţionăm alandala. Mai important decât mine şi decât orice membru al guvernului este programul de guvernare. Noi nu am făcut o listă de dorinţe pentru campanie, oamenii să ne voteze şi apoi să-l punem în braţele guvernului să caute soluţii. Noi am propus şi posibilităţi de finanţare şi implementare. Acest program a fost votat de oameni. Nu ne putem juca. Indiferent despre cine e vorba, dacă din cauza cuiva este în pericol aplicarea programului de guvernare în ansamblul său, va fi ales programul în faţa persoanelor", a adăugat Liviu Dragnea.

În plus, liderul PSD s-a plâns că, de vreo trei săptămâni, nu a mai avut întâlniri, în ansamblu, cu miniștrii. Liviu Dragnea a spus că a mai discutat cu anumiți membri ai guvernului, dar nu a fost o întrevedere cu toți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel