Reacție acidă din PNL cu privire la Sevil Shhaideh

Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi susţine că Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD, Liviu Dragnea, nu are nicio autoritate politică şi administrativă.

”Nominalizarea unui premier de faţadă este finalul unei puneri în scenă începute odată cu prezentarea promisiunilor fără nicio bază din programul de guvernare al PSD în campanie. Faptul că PSD şi Liviu Dragnea sunt consecvenţi în amăgirea oamenilor şi în promisiuni nefondate, asta este doar o parte a discuţiei, pentru care PSD va răspunde pe măsură ce oamenii îşi vor da seama că aproape nimic din ce a promis acest partid nu poate fi îndeplinit. Însă faptul că PSD propune astăzi un premier fără nicio autoritate politică şi executivă, care în mod clar va fi păpuşat din umbră, este un aspect extrem de grav şi se va răsfrânge, din păcate, asupra noastră, a tuturor, ca cetăţeni”, afirmă Cristian Buşoi.

El mai susţine că premierul propus de Liviu Dragnea este unul de "faţadă".

”România se află într-o situaţie destul de sensibilă, într-un context regional şi european complicat, cu provocări economice şi sociale. Cum va fi capabil să răspundă la aceste provocări un prim-ministru de faţadă, un prim-ministru condus din telecomandă, asta doar dl Dragnea va putea să răspundă”, susține liberalul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel