Răzvan Lucescu, ofertă din Italia, Serie A. Răspunsul românului

Darius Muresan / 09 feb 2018 / 21:42
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Mircea Lucescu (72 de ani) a dezvăluit, vineri, într-un interviu acordat presei italiene, că fiul său, Răzvan (48 de ani), a fost la un pas de a semna cu echipa Crotone.

Experimentatul tehnician a mărturisit că îşi doreşte ca fiul său să îi calce pe urme şi să antreneze în Serie A.

"Îl urmăresc, e lider în campionatul Greciei. Olympiacos e o echipă de tradiţie, însă Răzvan face o treabă foarte bună la PAOK. Dar eu aş vrea să-l văd în Italia. Ar fi putut merge la Crotone, dar nu se ştie niciodată. Mai devreme sau mai târziu, poate va ajunge în Serie A", a spus Mircea Lucescu, într-un interviu acordat site-ului Tuttomercatoweb.com, potrivit Prosport.

[citeste si]

În prezent selecţionerul naţionalei Turciei, Mircea Lucescu a antrenat, de-a lungul caarierei, patru echipe italiene: Pisa, Brescia, Regianna şi Internazionale Milano. Echipa despre care vorbeşte Mircea Lucescu ocupă locul 17 în Serie A, la trei puncte deasupra zonei retrogradării, şi este pregătită în momentul de faţă de Walter Zenga (57 de ani). La Crotone evoluează şi un fotbalist român, mijlocaşul Adrian Stoian, în vârstă de 26 de ani.

Răzvan Lucescu are un sezon de debut excelent la PAOK Salonic. Sub comanda românului, PAOK are 13 victorii consecutive în toate competiţiile, este liderul campionatului Greciei, iar joi s-a calificat în semifinalele Cupei.