Răsturnare de situație. Dacian Cioloș pune la punct TVR: Categoric împotriva difuzării

Roxana Neagu / 29 noi 2016 / 12:55 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Guvernul a trimis un comunicat de presă în care transmite că premierul Dacian Cioloș este total împotriva difuzării interviului acordat pentru ”Viața satului” la o altă dată, alt interval orar sau al canal al SRTV în afara celor agreate cu realizatorul emisiunii. 

”Premierul Dacian Cioloş se pronunţă categoric împotriva difuzării interviului la o altă dată, alt interval orar sau alt canal al SRTV în afara celor agreate cu realizatorul emisiunii înainte de înregistrarea interviului, adică 27 noiembrie 2016, ora 10,45 pe canalul TVR 1 în cadrul emisiunii "Viaţa satului". Prim-ministrul Dacian Cioloş nu autorizează difuzarea interviului într-un spaţiu de dezbatere electorală al niciunui partid având în vedere că scopul şi conţinutul interviului au fost exclusiv subsumate interesului cetăţenilor cu privire la politicile publice şi acţiunile Guvernului în domeniul agricol şi nu vizează în niciun fel campania electorală, partide sau oameni politici", arată un comunicat al Guvernului. 

Sursa citată mai transmite: ”În spiritul deontologiei profesionale şi din respect faţă de dreptul telespectatorilor la o informare corectă şi completă, vă solicităm să luaţi în considerare aceste argumente şi din acest moment să nu difuzaţi pe canalele SRTV sau pe alte canale online interviul acordat cu bună credinţă de prim-ministrul Dacian Cioloş, la solicitarea TVR, pe 23 noiembrie. Este regretabil faptul ca SRTV a schimbat condiţiile de difuzare a interviului după înregistrare, având în vedere că între timp nu au intervenit alte elemente care să modifice contextul în care a fost realizat interviul”. 

[citeste si]

Televiziunea Publică a decis să amâne difuzarea, duminică, a interviului acordat de premierul Dacian Cioloş emisiunii "Viaţa satului", ţinând cont că este perioadă de campanie electorală. Potrivit sursei citate, TVR propunea PNL ”să folosească spaţiul electoral care i se cuvine prin distribuţia mai sus amintită, şi pentru a difuza interviul premierului, sau părţi considerate importante din acesta”.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25