Raluca Prună, ofițer SIE - acuzații din PMP

Ministrul Justiției, Raluca Prună, este acuzată de către liderul PMP, Gelu Vișan, că ar fi lucrat în cadrul Serviciului de Informații Externe.

Mai mulți lideri politici se așteptau ca Dacian Cioloș să o includă și pe Raluca Prună pe lista de remaniere. Liderul PMP, Gelu Vișan, într-o intervenție telefonică la România Tv a declarat că i-a cerut Ralucăi Prună să răspundă public dacă a lucrat la Serviciul de Informații Externe (SIE).

"Eu aștept răspunsul domniei sale la această întrebare, pentru că răspunsul este de interes public, nu trebuie să-mi dea mie un răspuns, ci trebuie să dea cetățenilor României acest răspuns. aceștia având dreptul să știe dacă doamna Prună a fost angajată a Serviciului de Informațiii Externe.

Ce informații am eu vor fi făcute publice, după răspunsul doamnei Prună, pentru că doamna ministru nu este angajată la un SRL, ci este un ministru cu o mare responsabilitate.

[citeste si]

În ultima vreme nu am spus nimic în spațiul public fără a fi foarte bine documentat, fără a avea foarte multe informații. Nu mi-ași permite să adresez  o astfel de întrebare ministrului Prună dacă nu ași avea date", a mai declarat Gelu Vișan

Bogdan Chirieac: SIE are nevoie de o reformă profundă dacă se confirmă informația  

În legătură cu aceste informații, analistul Bogdan Chirieac a afirmat că "din nefericire, multe dintre previziunile domnului Vișan s-au  adeverit în ultimul an de zile.

Totuși, îmi doresc foarte mult ca doamna ministru  să nu fie membru al SIE, fiindcă stima mea pentru acest serviciu ar scădea exponențial. Dacă această tăntică este membru al SIE, ea fiind pe acolo în rândul trei,patru, aceasta  punând călăreți pe mese la Bruxelles, atunci SIE are nevoie de o reformă profundă," a declarat Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel