Rafila, despre cum se înțelege cu Arafat: „Instituțional, dacă vreți. Încercăm să ne vedem fiecare de treaba lui”

 Alexandru Rafila
Alexandru Rafila

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre relația pe care o are cu șeful DSU, Raed Arafat.

Invitat la Antena 3 în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, ministrul proaspăt numit în funcție a vorbit despre relația sa cu Raed Arafat. „Cu domnul Arafat vă înțelegeți foarte bine?”, a întrebat moderatorul.

„Mă înțeleg instituțional, dacă vreți. Încercăm să ne vedem fiecare de treaba lui și, așa cum am mai spus, Ministerul Sănătății trebuie să aibă poziția de responsabilitate pe care o regăsim inclusiv în hotărârea de funcționare a guvernului României. Cred că toată lumea își dă seama că [pandemia] e o problemă care ține de sectorul sanitar”, a răspuns ministrul Rafila.

Rafila face lumină în cazul gestionării pandemiei

„Au fost speculații de tipul următor, fără a vă implica pe dvs. ca nume: Având în vedere slaba calitate a gestionării Ministerului Sănătății, dl. Arafat s-a întins și peste acest minister cu deciziile. E o speculație, o răutate, o vorbă în vânt vorba aceasta?”, a mai întrebat Dumitrescu.

„Nu este neapărat o răutate, este vorba de modul în care a fost gestionat Ministerul Sănătății și de faptul că preocuparea din Ministerul Sănătății, în ultimul an, în ceea ce privește managementul acestei pandemii a fost extrem de slabă. Au fost interese pentru cu totul și cu totul alte zone decât managementul acestei pandemii. Rezultatul s-a văzut în săptămânile trecute când am ajuns să avem 500 de morți pe zi”, a adăugat Alexandru Rafila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel