Urmărește emisiunea live


Radu Tudor, critici dure la adresa unui ministru: Dormi!? Nu sunt perspective!

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a lansat critici dure la adresa ministrului Transporturilor, Lucian Bode, despre care spune că are o atitudine prea relaxată având în vedere problemele din infrastructură. 

"S-ar putea ca în spaţiul public să vedem din ce în ce mai des intervenţii ale preşedintelui, pe transporturi, pe muncă. E clar că avem nevoie şi de sprijinul preşedintelui pentru ca Guvernul să mişte. Ce aşteptări să am de la un Guvern numit doar de 2 luni? Am foarte mari aşteptări.

Spre exemplu, la transporturi văd aceeaşi lâncezeală, aceeaşi atitudine absolut relaxată a ministrului Transporturilor la problemele din acest domeniu. Am şi scris pe blogul meu 'Bode, dormi?'. Cred că sunt miniştri care nu performează şi nu trebuie să aşteptăm doi, trei ani pentru a vedea asta. După 60 de zile, dacă ştii sau pretinzi că ştii domeniul, poţi începe să livrezi. La transporturi avem o mare problemă. Nicio perspectivă legată de şantierele de autostrăzi deschise, nici o perspectivă legată de Comarnic-Braşov, Lugoj-Deva, CFR, aeroportul Henri Coandă. Se vorbeşte că la ministerul Transporturilor, ministrul  nu a dat atribuţii secretarilor de stat şi nu face şedinţe. Pentru mine, 60 de zile e deja mult, o spun sincer. Am tot aşteptat, am spus că sunt la început, dar trebuie livrat ceva, pus ceva pe masă. Să se arate de ce s-a făcut schimbarea pe care au vrut-o cetăţenii", a spus Radu Tudor la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel