Radu Mazăre, fugă din țară. Ciutacu, dezvăluiri la România TV

Victor Ciutacu a făcut dezvăluiri la România TV. Potrivit acestuia, Radu Mazăre a părăsit România și va solicita azil politic.

Victor Ciutacu spune că fostul primar din Constanța se simte persecutat. Mazăre i-a trimis un e-mail lui Ciutacu în această zi.

Astfel, Radu Mazăre a fugit din țară, potrivit lui Ciutacu. Jurnalistul spune că a primit un mail de la Radu Mazăre, prietenul său. Acesta i-a transmis că a plecat în Madagascar și dorește să solicite azil politic, fiind persecutat de statul paralel.

Totodată, Victor Ciutacu a mai precizat că Radu Mazăre nu are interdicție de a părăsi România, el prezentându-se la toate termenele în dosarele în care e anchetat. Potrivit lui Ciutacu, Radu Mazăre nu mai intenționează să se întoarcă în România.

În e-mail-ul pe care Radu Mazăre i l-a trimis lui Victor Ciutacu sunt și numeroase documente cu privire la situația sa juridică. Mazăre i-a mai transmis lui Ciutacu că se va întoarce în țară doar în momentul în care în România va exista o justiție independentă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel