Schimbarea anului. Victor Ciutacu: Când am intrat în tv...

Roxana Neagu / 02 ian 2018 / 16:22 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

România TV a marcat, la început de 2018, schimbarea anului, luând prin surprindere toate televiziunile, de nișă sau generaliste. 

Analiștii media au apreciat această schimbare și văd în ea un real succes. Victor Ciutacu, jurnalist la acest post de televiziune, a scris un mesaj pe Facebook. Jurnalistul amintește că atunci când a intrat în televiziune era o ”bizarerie”, fără vreo legătură cu divertismentul. Deși subliniază că nu este un fan al divertismentului televizat, el atrage atenția că poate să facă cam orice în televiziune. 

”Când am intrat - temporar, credeam eu - în tv, eram o bizarerie. Miracol al limbajului slobod și al atitudinii fruste în dezbaterile politice, țeapăn ca o mătură la orice avea tangență cu divertismentul. După mai bine de 10 ani de ceea ce avea să-mi devină meseria de bază și mai ales după tot ce am trecut prin 2017, sunt infinit mai măsurat la vorba și, deși nu-mi place neapărat divertismentul, iar pentru teren sunt prea bătran, cred că pot să fac cam orice în tv” a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe Facebook. 

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82