Schimbarea anului. Victor Ciutacu: Când am intrat în tv...

România TV a marcat, la început de 2018, schimbarea anului, luând prin surprindere toate televiziunile, de nișă sau generaliste. 

Analiștii media au apreciat această schimbare și văd în ea un real succes. Victor Ciutacu, jurnalist la acest post de televiziune, a scris un mesaj pe Facebook. Jurnalistul amintește că atunci când a intrat în televiziune era o ”bizarerie”, fără vreo legătură cu divertismentul. Deși subliniază că nu este un fan al divertismentului televizat, el atrage atenția că poate să facă cam orice în televiziune. 

”Când am intrat - temporar, credeam eu - în tv, eram o bizarerie. Miracol al limbajului slobod și al atitudinii fruste în dezbaterile politice, țeapăn ca o mătură la orice avea tangență cu divertismentul. După mai bine de 10 ani de ceea ce avea să-mi devină meseria de bază și mai ales după tot ce am trecut prin 2017, sunt infinit mai măsurat la vorba și, deși nu-mi place neapărat divertismentul, iar pentru teren sunt prea bătran, cred că pot să fac cam orice în tv” a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel