PSG, decizie privind transferul lui Neymar

Neymar
Neymar

Presa din Franţa anunţă că PSG a luat o decizie cu privire la un eventula transfer al lui Neymar, la câteva zile după ce s-a discutat de o revenire a brazilianului la Barcelona.

Neymar va rămâne în acest sezon la PSG. Acesta este anunțul făcut duminică, 1 septembrie, de publicația din Franța, L'Equipe, care precizează că transferul brazilianului la Barcelona a devenit o mutare imposibilă pentru această vară. Astfel, atacantul în vârstă de 27 de ani va începe cel de-al treilea sezon în Ligue 1, în tricoul parizienilor, relatează Mediafax.

"Mundo Deportivo" scrie că Neymar și-a anunțat deja colegii de la PSG că va juca și în acest an alături de ei, însă în vara anului 2020 va pleca, iar ideea lui este una singură, să revină pe Camp Nou, acolo unde a evoluat în perioada 2013 - 2017.

În plus, jurnaliștii francezi de la "Le Parisien" au notat că apropiați din familia lui Neymar au dat asigurări că "dacă transferul nu se va face în această vară, se va concretiza, cu siguranță, peste un an" și că jucătorul va îmbrățișa cu o atitudine pozitivă acest sezon la PSG. "Neymar va da totul pentru PSG în acest sezon", au mai adăugat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel