Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  PROTESTATAR #REZIST, explicație: De ce nu au protestat împotriva Guvernului Cioloș- VIDEO

Guvernul Cioloș a modificat Codul Penal prin Ordonanță de Urgență, fără consultare publică. Nu au existat proteste de stradă în acel moment. 

Când Guvernul codus de Sorin Grindeanu a dorit să aducă modificări legilor justiției prin OUG, deși a existat o consultare în acest sens, au avut loc cele mai răsunătoare proteste din Piața Victoriei. 

Tudor Cârstoiu este unul dintre liderii protestatarilor din Piața Victoriei. El a fost invitat la interviurile DCNews. Protestatarul #rezist a fost întrebat de ce nu a protestat împotriva modificărilor făcute de Guvernul Cioloș la Legile Justiției, prin OUG. 

Răspunsul său a fost: ”Aici cred că e vorba de credibilitatea omului sau a grupului care dă Ordonanța. Grupul domnului Cioloș... În guvernul domnului Cioloș nu erau oameni care aveau probleme penale, de exemplu”. 

”Eu nu consider penal un om care nu are o condamnare definitivă” a mai spus Tudor Cârstoiu. Protestatarul a adăugat că ”oamenii sunt liberi să vină” în Piața Victoriei, subliniind că nu se face o triere. 

În ceea ce privește protestele din 2012, protestatarul a afirmat că la acea vreme nu era interesat de scena politică și nici nu era în România, după ce i s-a atras atenția că politicienii au fost îndepărtați atunci, dar nu și acum. El a mărturisit că a devenit interesat de politică după Colectiv când a văzut că ”corupția ucide”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel