PROTEST inedit pe 15 mai! Respectați CONSTITUȚIA!

Constitutia
Constitutia

Un protest se va organiza pe data de 15 mai, ora 17.00, la Cluj-Napoca.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unui event pe Facebook denumit: Marșul cu vehicule: Respectați Constituția!

Iată anunțul:

15 Mai, ora 17:00

Cluj-Napoca start in parcarea Vivo, traffic jam, ne plimbam cu 10km/h cu masinile sa bicicletele si transmitem mesajul in siguranta.

Aduceți mesaje CLARE despre drepturile încălcate, despre informatiile false oferite de autoritati, despre pedepsirea tuturor celor care au pus în scenă incalcarea drepturilor omului în România.

Organizați-vă eficient, adunați-vă cât mai mulți la 17:00 și puneți-vă în mișcare în coloană astfel încât să fiți greu de dispersat.
Aduceți cu voi decizia CCR care atestă că președintele, guvernul și parlamentul au încălcat constituția prin decretul stării de urgență și OUG-urile care au urmat.

Descarcati de aici: https://tinyurl.com/y72bv7x6

Comunicați-ne prin comentarii sau mesaj privat ce alte acțiuni se organizează în afară de Cluj-Napoca si Bucuresti. Vom face o listă și le vom anunța pe pagină astfel încât lumea să afle de mișcările inițiate în fiecare oraș.
Fiecare om este un lider si liber! Nu așteptați să-și însușească NIMENI vocea voastră! Revendicați-vă puterea personală!

RESPECTATI CONSTITUTIA, DOMNILOR! Argumente pentru care acest marș este necesar


Curtea Constituțională a României a anulat Ordonanțele Militare decretate de către Președintele României, împreună cu Guvernul și cu complicitatea Parlamentului, care restrâng drepturile omului deoarece au fost adoptate cu încălcarea art.115 alin.(6) din Constituție, întrucât prin conținutul lor normativ au vizat restrângerea exercițiului unor drepturi și libertăți fundamentale (dreptul de proprietate, dreptul la muncă și protecție socială, dreptul la informare, libertatea economică).

De asemenea CCR a declarat neconstituțional Art 28 din OUG 1/1999, care introducea amenzile pentru încălcarea regimului stării de urgență, deoarece “stabilirea faptelor a căror săvârşire constituie contravenţii este lăsată, în mod arbitrar, la liberă apreciere a agentului constatator, fără că legiuitorul să fi stabilit criteriile şi condiţiile necesare operaţiunii de constatare şi sancţionare a contravenţiilor.

Totodată, în lipsa unei reprezentări clare a elementelor care constituie contravenţia, judecătorul însuşi nu dispune de reperele necesare în aplicarea şi interpretarea legii, cu prilejul soluţionării plângerii îndreptate asupra procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei.” motiv pentru care cer admiterea plângerii, și anularea procesului verbal de contravenție citat."

În același mod, s-a dorit extinderea restricțiilor prin declararea unei stări de alertă, care, din nou, prin sesizarea făcută de către Avocatul Poporului la CCR, s-a dovedit a fi neconstituțională.

Oficialii acuză CCR, în loc să ofere oamenilor drepturile fundamentale pe care Constituția le garantează fiecărui om.


De asemena, următorul pas este instituirea unei dictatori medicale la nivel înalt: oamenii vor fi testați la intrările în magazine și dacă vor avea o temperatura normală de 37°C, vor fi considerați suspecți și vor fi obligați să se testeze cu chiturile de teste COlD. Teste pe care Marea Britanie a refuzat sa le mai folosească deoarece sunt nesigure și arată valori fals pozitive, adică cei considerați asimptomatici e posibil să fie arestați în resorturile de carton fără să fie infectați. De altfel, s-a dovedit faptul că testele pot fi pozitive pe capre și pe un anumit un fruct.

În același mod, dictatura medicală se va extinde, pe fondul acestei "pandemii", deoacere se aduce în discuție inventarea unui nou v@ccin care să fie folosit pe întreagă populație. Legea v@ccinarii obligatorii va accentua starea de criză deoarece aduce noi presiuni asupra populației, cu amenzi neconstituționale și abuzuri față de cei care vor refuza să se injecteze cu un v@ccin experimental.

Încă de la începutul stării de criză s-a argumentat că această "pandemie" este motivul perfect pentru a trasforma un act medical într-un act administrativ. Oamenii nu sunt obiecte și organismul uman este diferit de la om la om, este datoria medicului să informeze pacientul și împreună cu el să decidă ce este mai bine pentru el. De asemenea, o serie de vaccinuri vor deveni obligatorii iar amenzile vor ajunge chiar și până la 10.000 RON în caz de refuz. Binele impus, înseamnă abuz!
Surse:
https://tinyurl.com/y9xfj9hr
https://tinyurl.com/umk3wxj
https://tinyurl.com/qpy2d6l
Legea v@ccinarii:
https://tinyurl.com/yc6yh62k' se arată în eventul creat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel