Prima gafă majoră a Guvernului Cioloș: Cine e cel mai rău ministru

Guvernul Dacian Cioloș a comis o primă gafă majoră, încă dinainte de a primi votul de învestitură în Parlament.

Jurnalistul Val Vâlcu este de părere că ”cel mai rău ministru al Guvernului Dacian Cioloș este purtătorul de cuvânt, care practic nu există”.

Val Vâlcu opinează că noul Cabinet a pornit cu stângul, pentru că premierul desemnat nu a venit în fața opiniei publice cu CV-uri și poze ale propunerilor de miniștri, ci doar cu niște nume, în mare măsură necunoscute.

”Când provii din mediul privat sau din birocrația de la Bruxelles, cum este cazul lui Dacian Cioloș, unde se spune că se avansează doar pe baza competențelor, este inadmisibil să nu ai o poză și un CV pentru fiecare ministru, atunci când îl propui”, a comentat Val Vâlcu. 

[citeste si]

El a arătat că, atunci când era vorba despre guverne politice, propunerile de miniștri erau persoane cu o anumită notorietate și cu trecut cunoscut. Chiar dacă nu le știa toată lumea, propunerile de miniștri din guverne politice erau cunoscute cel puțin în partide, care au sute de mii de membri.

”În afară de transparență, politețea elementară cerea să vii cu CV-uri în fața presei, pentru ca acestea să fie prezentate mai departe populației. Oricât ar fi fost de alertă procedura de selecție.

Ni se spune că este un guvern format din oameni perfecți. Orice manager din mediul privat are între atribuții principale comunicarea. În privat, nu există să nu pui un CV cu o poză când te duci la angajare”, a continuat jurnalistul.

”Este practic prima gafă a Guvernului Cioloș. Nici nu a apucat să primească votul de învestitură în Parlament, că a comis o eroare de comunicare”, a conchis Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel