Prim-vicepreședinte PNL, infectat cu noul coronavirus: Cei care au intrat în contact cu mine să se adreseze DSP sau UPU

Un candidat PNL a fost infectat cu noul coronavirus.

Un candidat PNL la o funcţie de consilier judeţean în Buzău, prim-vicepreședinte al organizației județene PNL Buzău, Ionuţ Iuga, a fost infectat cu noul coronavirus.  

„Dragii mei prieteni, doresc să vă aduc la cunoștință că am fost declarat pozitiv pentru SARS-COV2 în urma unui test PCR-CT. Nu am simptome, am început deja tratamentul. Îi rog pe cei care au intrat în contact cu mine în ultimile zile să se adreseze DSP sau UPU în cazul în care au simptome specifice. Vă rog din suflet să nu politizați această situație și să ne comportăm responsabil în fața acestei boli, care ne dă viețile peste cap”, scrie pe Facebook Ionuț Iuga.

„Voi fi alături de colegii mei prin intermediul tehnologiei, voi continua să lucrez de acasă în zilele ce urmează, până când tratamentul va elimina virusul și mă voi putea întoarce la viața normală de dinainte de acest nefericit incident. Sănătate multă vă doresc! Aveți grijă de voi”, conchide candidatul liberal.

PNL Rm. Sărat a precizat că în ultima perioadă de timp Ionuț Iuga a desfășurat o activitate politică de îndrumare și consiliere juridică pentru întocmirea corectă a dosarelor de candidatură pentru localitățile din zona rurală.

„Din aceste motive dl. Iuga nu a participat la niciuna din ieșirile de campanie, de pe străzile Râmnicului și nici la întâlnirile restrânse de lucru de la sediul organizației Râmnicu Sărat”, transmite, potrivit Mediafax, PNL Rm. Sărat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel